ETIK & KONTAKT

Du må godt låne mine billeder, men jeg vil gerne have, at du gør opmærksom på, hvis du låner et. Og så skal du selvfølgelig angive reference til min blog!

Hvis jeg bruger billeder, jeg ikke selv er ejer af, anfører jeg altid link med reference. Hvis jeg mod forventning skulle komme til at bryde ophavsretten på et af dine eller andres billeder, så giv mig endelig et praj.

Jeg har fået mange forespørgsler på, om jeg vil hjælpe jer med at købe ting og derefter sende dem, men jeg må desværre sige nej til dette, da det vil være alt for tidskrævende for mig. Beklager!

Invitationer, pressemeddelelser og lignende modtages gerne, men jeg skriver kun om det jeg finder interessant.

Jeg kan kontaktes på sofiesblog@gmail.com eller i kommentarfeltet.

Reklamer

16 responses to “ETIK & KONTAKT

 1. Hej Sofie!
  Du kommer nok til at grine lidt nu, men er virkelig blevet forelsket i de lyse jeans som er din kærestes:D.
  du ved ikke hvor længe siden de er blevet købt eller noget om dem?

  • Haha, ja, de er flotte, ik’? 😉 Det er lang tid siden han har købt dem, nok 2 år eller deromkring, men har lige tjekket at modellen hedder “Idol – Drop-Out”. Måske kan det hjælpe dig i din søgning. Det kan være de er på tilbud et sted. 😉
   – Sofie.

 2. Hej Sofie. Så har jeg fået sat reference på indlægget med dit billede 🙂 Havde slet ikke opfanget at du havde en blog. Men jeg er nu fast læser 😀 Dejlig blog du har.

  Jeg tænkte på, den sorte jakke du har skiftet knapperne ud på, hvor er jakken fra? Jeg har nemlig ledt og ledt efter noget lignende.

  -Milla

  • Camilla: Det er helt ok. 😉 Når jeg lægger det ud på Stylegallery, så går jeg ud fra at mine rettigheder frafalder. 🙂 Jakken er fra Vila, men fra sidste år. Den kostede 799 kr. Jeg kunne godt fristes til at sælge min, hvis du vil give en god pris? 🙂 Du kan evt. lige kontakte mig på sofiesblog@gmail.com, hvis det er.
   – Sofie.

 3. Åh jeg tror desværre din ville blive alt for lille til mig :/ Jeg skal nok op i en 40-42 / L/XL hvis det er.. Med mindre den er stor i størrelsen selvfølgelig? Men tak for tilbuddet 😀

 4. Ahh, ok. Tja, den er “ballonformet”, men det er en S eller M, så vidt jeg husker. Så jeg tør ikke love noget. 🙂

 5. Så bliver den nok for lille desværre :/ men ellers mange tak 😀

 6. Hej Sofie,
  en hilsen fra det fjerne Frankfurt hvor jeg bor og er opvokset. jeg fant din blog for nogle uger siden og synes det er rigtig hyggeligt at følge med 🙂

  • Hej Kirsten. Det var da hyggeligt! 🙂 Så kan du jo lige følge lidt med i hvad der sker i det danske. Nu følger jeg mig jo helt international, haha! 😉

 7. hi sofie,

  det er en skøn blog, du har. jeg kan godt lide blandingen.

  kh
  kirsten

  • Hej Kirsten! Tak skal du have! 🙂 Jeg har faktisk luret på din blog tidligere for at finde opskrifter uden kød, men nogle af dem er lidt for avancerede til mig. 😉 Hehe.
   /Sofie

 8. Hola 😉
  Super cool blog , selv lige oprettet en !
  Du mere end velkommen til at lure og komme med forslag 🙂
  – Har ik rigtig styr på tingene endnu 😉

  / Paulina Lykke

 9. Hej Sofie,
  Jeg har selv lige oprettet en blog.. Man skal jo lige i gang. Hvordan har du oprettet din blog på wordpress?

  Hilsen Ditte

  • Hej Ditte. Jeg har bare oprettet den på samme måde som du har oprettet din på blogspot – det er jo bare to forskellige “platforme”. Gå ind på wordpress.com, der kan du finde en masse hjælp, hvis det er. Held og lykke med det!

 10. Hej Sofie!
  Jeg vil bare sige, at jeg virkelig godt kan lide din blog. Du skriver på en sjov, ærlig og ‘nede på jorden’ måde, som er dejlig afslappende;)
  – Og så er jeg vild med dine mad-indlæg.
  God tirsdag!
  Mvh Sofie

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s