Jagtvej 199 – igen

Så er der endnu en gang nyhedsbrev fra Jagtvej 199! Jeg var lige forbi i lørdags og blev som altid godt modtaget af søde Emilia. I sidste uge fik de nyt hjem fra New York, og der var stadig masser af fine ting at vælge i mellem.

Jeg prøvede bl.a. en trefarvet maxikjole og en buksedragt, men heldigvis holdt jeg mig i skindet og forlod butikken uden at købe noget. Meget stolt!

Hvis du endnu ikke kender Jagtvej 199, så kan jeg kun anbefale dig at tage et smut forbi. Butikken ligger – sjovt nok – på Jagtvej i København, sådan cirka midt mellem Vibenhus Runddel og Østerbrogade.

Her er lidt billeder jeg tog i lørdags:

Reklamer

8 responses to “Jagtvej 199 – igen

  1. Ser ud som en top nice butik. Den må jeg prøve. Hvordan er prislejet?

    • Det er ikke som i Kirkens Korshær og lignende, men det er heller ikke helt urimeligt dyrt, synes jeg. Tror det ligger på omkring 200 kr. for en kjole – og så kører de indimellem med nogle heftige tilbud, fx efter jul!

  2. uhh det ser rigtig spændende ud der må jeg forbi!!
    Lækkert sted 😀
    http://www.modekolibrien.dk

  3. billedkvaliteten er jo helt i top!
    leder efter et kamera, man kan bruge i dagligdagen, men som også kan tage med til fest…hvor er dit fra? 🙂

    • Ja, det er slet ikke så tosset. 🙂 Jeg har et Canon 450D som jeg er rigtig godt tilfreds med. (Prøv i øvrigt at søge, har lavet flere indlæg om det.) Det er selvfølgelig lidt stort at have med, så hvis jeg skal til noget vildt party-halløj, så tager jeg som regel mit lille digitalkamera med – så sker der heller ikke noget med det store! 😉

  4. Mange blogs er oppe at køre over Jagtvejen 199 for tiden – bliver helt bange for min lille skattekiste bliver for populær og sætter priserne op – for synes ikke det er helt billigt genbrug, men de har mange fine ting 🙂

  5. UH! jeg elsker den butik! Jeg købte nogle sorte Dr. Martens sko dernede i vinters til 300 kr 🙂 super lækkert. super lækker butik!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s