Månedens madanmeldelse – marts

Info: La Rocca, Vendersgade 23-25, 1363 København K, 33146655

Mad og drikke: Retterne er meget simple, men virkelig lækre. Vi var et selskab på 6 personer. I forvejen var der brødkurve på bordet som løbende blev fyldt op, så vi startede med at dele 4 x bruschetta (billede nr. 1) som blev anrettet på ét stort fad, da vi ville dele – god service. Min hovedret bestod af hjemmelavet parpadelle (pasta) med oksemørbrad, artiskok og trøfler i cremesauce (billede nr. 2) – meget lækkert, dog en anelse salt. Min kæreste fik gnocchi med brændenælde og dertil tomatsovs og mozzarella. Min søster fik noget virkelig lækkert kød (kan ikke huske hvad) med bl.a. foie gras til. Til dessert var vi simpelthen så mætte, så vi nøjedes med en enkelt blandet sorbet-is til deling. Vin går jeg ikke op i, men de andre fik lækker vin – sagde de.

Stemning: Meget hyggeligt, men dog stadig pænt med hvid dug og levende lys. Støjniveauet er lidt højt, men det passer til stemningen.

Personale: Sjældent har jeg set så mange tjenere på samme sted! Bare til vores bord var der knyttet 3 tjenere som hele tiden var meget opmærksomme og fyldte hele tiden op med brød og vin – uden betaling. Min søster havde været nede og udvælge et bord, men da dette var optaget pga. en misforståelse fik vi alle gratis champagne og en stor undskyldning.

Priser: Kvalitet og pris hænger rigtig godt sammen. For 6 personer som spiste ovenstående inkl. 3 flasker vin, cola og kaffe blev det 2400 kr., dvs. ca. 400 kr. pr. person. Meget rimeligt!

Samlet vurdering: ***** (ud af 5)

Det var simpelthen så godt! Hvis I kan lide ægte italiensk mad, så er det her stedet at gå hen. Kan kun anbefale det!

Reklamer

2 responses to “Månedens madanmeldelse – marts

  1. Det ser godt nok også lækkert ud! Der må jeg da forbi en dag 🙂

    http://passionsforfashion.blogspot.com/

  2. Skøn ide med en madanmeldelse på bloggen. Hvor ser det lækkert ud, det må prøves. 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s